Team - DAP Ursus

Ga naar de inhoud
Team
We vormen een hecht team en volgen regelmatig bijscholingen om op  de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen in de  diergeneeskunde


Bénédicte Segers

Na haar afstuderen in 1990, volgde Bénédicte stage in de Verenigde Staten en werkte zij in verschillende dierenartspraktijken in Frankrijk en Groot-Brittanië. In 1992 startte ze samen met haar echtgenoot Peter D’Haeyere de praktijk Ursus te Meulebeke, waar zij u sindsdien met raad en daad bijstaat in de behandeling van uw viervoeter.


Céline Deprez

Céline studeerde af in 2008 aan de universiteit te Gent. Na verschillende stages in Spanje en de Verenigde Staten, werkte zij de eerste vijf jaar in een mooie groepspraktijk te Brugge. In 2013 vervoegde zij met al haar nieuwe kennis het team van Dap Ursus.  


Manon D’haeyere  

Manon werkt sinds 2020 deeltijds als assistente in de praktijk. Met een groot hart  voor dieren, staat zij in voor de zorg van de gehospitaliseerde patiënten, zowel postoperatief als bij een lang verblijf. Zij assisteert bij operaties en andere behandelingen. U vindt haar ook achter de balie voor de verkoop van voeding en medicatie.  
Oostrozebekestraat 95
8760 Meulebeke
info@dapursus.be

Terug naar de inhoud